Ukoliko želite biti dio jednog od programa za obuku za poslove u zanimanju zavarivač, bravar, CNC operater ili kuhar, prijavu možete podnijeti putem ove stranice. Dovoljno je da popunite polja ispod i kliknete PRIJAVI SE.

Programi osposobljavanja nezaposlenih osoba se provode u okviru projekta „Aktivacije i integracije nezaposlenih osoba na tržištu rada u Unsko sanskom kantonu“ koji je financiran od strane Međunarodne organizacije rada (MOR/ILO), Europske unije u BiH, Grada Bosanska Krupa i Grada Bihaća. Projekt implementira Grad Bosanska Krupa u suradnji sa: Grad Bihać, Centar za promociju lokalnog razvoja – PLOD Centar Bihać, JU „Služba za zapošljavanje Unsko-sanskog kantona“ i Mješovita srednja škola „Safet Krupić“ (u daljem tekstu LEP BI-BK). Više informacija o pozivu možete naći na slijedećim linkovima:

Osposobljavanje za zanimanje u METALOPRERADI: https://www.plod.ba/_files/ugd/e81ec3_d94993fc58ec44f8af04e86cebf01273.pdf

Osposobljavanje za zanimanje KUHAR https://www.plod.ba/_files/ugd/e81ec3_1965668f275f4a4e9ed84934e2dd2267.pdf

Nakon odnošenja prijave, bićete obaviješteni o ishodu selekcije, te o daljim koracima.

Sve podatke koje unesete isključivo su dostupni osobama koje su dio projekta u okviru kojeg se organizira obuka i neće se dijelit sa trećim licima bez Vaše saglasnosti.

  Prijava za kandidate

  Ime (ime jednog roditelja) Prezime

  Adresa stanovanja

  Grad

  Telefon

  Stepen obrazovanja

  Program za koji se prijavljujete